Μαθήματα Ιππασίας

From Easter onwards and every Weekend, you can learn and enjoy Horse-Riding in Aegina island .We offer sessions for any age and level . Welcome to a world where finding out is half the fun ! Ride a horse and experience nature at first hand in lovely scenery and paths. For information and bookings call 6976080455 , 6936077346

Από 27 ΜΑΡΤΙΟΥ και κάθε Σαββατοκύριακο γίνονται μαθήματα Ιππασίας για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα δυσκολίας . Μάθε ιππασία και γνώρισε τη φύση της Αίγινας! Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6976080455 , 6936077346.

Σχόλια

  1. Στο Εργαστήρι είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι θα ήθελαν να δοκιμάσουν το συναρπαστικό άθλημα της ιππασίας και να γνωρίσουν από κοντά τα πανέμορφα αυτά ζώα. Τα μαθήματα αφορούν, αρχάριους και προχωρημένους, λάτρεις των αλόγων (από πέντε ετών και πάνω) . Ιδιαίτερα για τους μικρούς φίλους των αλόγων υπάρχει η Μαρία, το πόνυ μας που θα κλέψει τις καρδιές τους και θα τους μάθει τα πρώτα μυστικά της ιππασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Για πρώτη φορά στην Αίγινα Εναλλακτικές και Οικοτουριστικές Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια και όλες τις προτιμήσεις . Για μεμονομένους ταξιδευτές ή για γκρούπ η Αίγινα έχει πολλά να προσφέρει και το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ έχει παράδοση σε ότι προσφέρει στον επισκέπτη.

«Για έναν …Επικούρειο Τουρισμό»

Διασπορείς: Αναζητώντας την παράδοση στη Μεσόγειο, ανακαλύπτουν χαμένες γεύσεις και μυρωδιές Ο Ανδρέας Δρανδάκης μαζί με μία ομάδα εθελοντών από την Κρήτη, συλλέγει, διασώζει και διανέμει σπόρους σπάνιων παραδοσιακών ποικιλιών. 31.03.2014