ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε πρόσφατα δημοσιεύματα κάποιων τοπικών εφημερίδων αλλά και σε αναφορές επικεφαλής Δημοτικής παράταξης οι δράσεις της Μ . Κ .Ο .«Εργαστήρι της Αίγινας», (διοργάνωση εκδηλώσεων στην περιφέρεια Μεσαγρού Καρναβάλι 2009 , Ώρα της Γης στο Ναό της Αφαίας , Εργαστήρια Αγγειοπλαστικής , εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την απόφαση του Δήμου να αποκαταστήσει με αδρανή υλικά το Νταμάρι Μπέση) παρουσιάσθηκαν ως δράσεις υποκινούμενες άλλοτε από τη συμπολίτευση και άλλοτε από την αντιπολίτευση . Εμείς σε όλο αυτό το πολιτικό – δημοσιογραφικό εκκρεμές και στον παραλογισμό κάποιων απαντάμε τα εξής :

Οι δράσεις και οι κινήσεις πολιτών δεν βγαίνουν από ένα τσελεμεντέ , από ένα λεξικό ή από μια σελίδα προγράμματος κάποιου συνδυασμού ή πολιτικής παράταξης . Δεν είναι αποστειρωμένες προτάσεις ή καθοδηγήσεις δημοτικών παρατάξεων που εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες ή κάθε λογής οπορτουνισμό.

Οι δράσεις , οι κινήσεις και οι διαμαρτυρίες διαμορφώνονται από την ανάγκη των πολιτών να συμμετέχουν στις αποφάσεις για τον τόπο τους και τη ζωή τους .

Δυστυχώς όμως κάθε υγιής ενέργεια και προσπάθεια πολιτών και κάθε πρωτοβουλία γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης της εκφυλισμένης πολιτικής των καιρών που διανύουμε .

Η ικανότητα μιας κοινωνίας να διατηρήσει ρητή και συγκεκριμένη ενότητα σε προβλήματα που την απασχολούν φαντάζει «ύποπτη» ή «υποκινούμενη».

Εμείς σαν οργάνωση δεν θα μπούμε στη λογική αυτή που υπονομεύει κάθε προσπάθεια του πολίτη να εκφράσει την άποψη του ελεύθερα απαλλαγμένος από το στιγματισμό της μιας ή της άλλης παράταξης .

Το Δ.Σ. της Μ .Κ .Ο.

«Εργαστήρι της Αίγινας»

Πρόεδρος : Θεοδώρα Σπυριδάκη

Αντιπρόεδρος: Αλκέτας Δρόσος

Γραμματέας: Κορίνα Ζορμπαλά

Ταμίας: Σοφία Σπυριδάκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Για πρώτη φορά στην Αίγινα Εναλλακτικές και Οικοτουριστικές Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια και όλες τις προτιμήσεις . Για μεμονομένους ταξιδευτές ή για γκρούπ η Αίγινα έχει πολλά να προσφέρει και το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ έχει παράδοση σε ότι προσφέρει στον επισκέπτη.

«Για έναν …Επικούρειο Τουρισμό»

Διασπορείς: Αναζητώντας την παράδοση στη Μεσόγειο, ανακαλύπτουν χαμένες γεύσεις και μυρωδιές Ο Ανδρέας Δρανδάκης μαζί με μία ομάδα εθελοντών από την Κρήτη, συλλέγει, διασώζει και διανέμει σπόρους σπάνιων παραδοσιακών ποικιλιών. 31.03.2014